Изхождайки от дългия си опит, считам, че делото ще бъде доведено

...
Изхождайки от дългия си опит, считам, че делото ще бъде доведено
Коментари Харесай

Прокурор Дичо Атанасов: Има доказателства, че Георги Николаев е нападнал момичето с 400 шева

„ Изхождайки от дългия си опит, смятам, че делото ще бъде доведено до дъно “. Това сподели пред bTV Дичо Атанасов, областен прокурор в Стара Загора, за случая с 18-годишното момиче от Стара Загора с 400 шева след принуждение от мъж, с който е имало връзка.

Задържаният 26-годишен Георги Николаев не признава виновност за нападението.

Събрани са задоволително доказателства, от които е изработен аргументиран извод, че точно това лице е създател на това закононарушение, разгласи окръжният прокурор на Стара Загора.

Николаев е арестуван за 72 часа по второто обвиняване – опасност за гибел към 18-годишното момиче. Събрани са задоволително доказателства, че точно това лице е причинител на това закононарушение, разгласи Атанасов.

Предстои обвиняването да изиска мярка „ задържане под стража “. 

Дичо Атанасов посочи, че прокурорът по делото не е заменен, а е назначен и втори наблюдаващ прокурор. По думите му не е имало закъснение при събиране на доказателства по делото.

Николаев има и предходни престъпни регистрации – за леки телесни повреди по хулигански подбуди. До края на юни тази година е бил в пробация. 

Другият задържан мъж от Стара Загора – Виктор Костов, за експанзия в обществените мрежи няма директна връзка с Георги Николаев, разгласи още Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР